Wednesday, January 20, 2010

Auslogics BoostSpeed 4 - Suita de instrumente pentru intretinerea PC-ului. Gratuit!

Auslogics BoostSpeed este o suită de instrumente versatile de întreţinere a PC-ului, care vor optimiza rapid sistemul  într-o serie de domenii-cheie.
Modulul Disk Cleaner scaneaza PC-ul pentru fişierele temporare rămase  şi junk similare. Utilizare eficientă a modului  "scanare rapidă" şi ai putea elibera o parte considerabila de spaţiu pe hard disk, în doar câteva secunde.


Instrumentul Disk Defrag va defragmenta fişierele şi folderele pentru a oferi o crestere de viteză. Acest lucru poate fi rulat la cerere, dupa un anumit program, sau ori de câte ori PC-ul este inactiv, şi anumite trucuri diverse (inclusiv capacitatea de a exclude fişiere şi foldere de la defragmentare), oferă o performanţă mai buna.
Suita, de asemenea, include un Registry Cleaner, care identifică şi stabileşte inregistrari defecte in registrii, cu viteză foarte mare si ruleaza  instrumentul Registry Defrag după aceea, pentru a compacta Registry  pentru cea mai bună creştere a vitezei posibila.

Alte caracteristici includ Tracks Eraser, care menţine confidenţialitatea datelor dumneavoastră prin eliminarea urmelor lasate de  Windows şi aplicatii; PC Security inchide servicii Windows inutile, pentru a îmbunătăţi siguranţa dumneavoastră on-line, precum şi o secţiune de Windows Tools  care oferă cu  un clic acces pentru a unele applet-uri utile in Windows.

Descarca Auslogics BoostSpeed 4 (clic Try Now)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.