Friday, January 29, 2010

avast! FreeAntivirus (Home Edition) 5.0.396

avast! FreeAntivirus (Home Edition) este un program antivirus gratuit pentru uz personal/necomercial.
avast! a obţinut premii VB100% în 2002 / 4 Virus Bulletin comentarii comparativă sub Windows.
Noul avast!Free este un pachet antivirus pentru toate sistemele Windows, GRATUIT pentru utilizatori înregistraţi acasă - necomercial.
Actualizările pot fi realizate acum in mod automat și are scanare în timp real/Real Time Shield pentru: File Sistem,Mail,Web, P2P,IM, Network si Behahior


  avast! FreeAntivirus(Home Edition) include următoarele componente:
* On Demand Scanner - cu interfaţă simplă, poţi selecta doar ceea ce vrei să scanezi în ce mod şi apăsaţi pe butonul Play.
* On Access Scanner - rezident de scanare a tuturor fişierelor fi deschisă, citit si scris şi de blocare a comportamentului monitorizarea acţiunilor periculoase de virusuri.
* E-mail scanner se integreaza usor cu clientii de mail şi controaleaza mesajele atit la intrare cit şi laieşire, acesta oferă o analiză euristică a conţinutului de mail pentru a proteja împotriva pericolelor noi.
* Network Shield - scanează traficul pentru conţinutul rău intenţionate -un mic Firewall .
* Rezident  protection pentru programele de chat (de exemplu, MSN Messenger, ICQ) şi programe P2P (de exemplu, Kazaa, DirectConnect).
* Boot Time Scanner - scanează discuri în acelaşi mod şi în acelaşi timp cu Windows CHKDSK (numai in NT/2000/XP).
* Explorer Scanner - click dreapta pe obiectul  dorit vă permite să-l scanaţi.
* Screen Saver Scanner - scanează PC-ul în timpul pauzelor.
* Virus Chest- dosare izolate in siguranta pentru a stoca fisiere infectate, suspecte şi chiar unele fişiere de sistem - pentru a restabili lor.
La descărcarea programului veţi avea un demo pentru 60 zile. Va trebui să vă înregistraţi la: http://www.avast.com/eng/home-registration.php gratuit pentru a obţine o cheie de activare prin e-mail.

Pagina web
Descarca Avast Free Antivirus 5.0.396

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.