Sunday, January 17, 2010

BackUp Maker Standard Edition 6 - Creaza copii de rezerva

BackUp Maker este soluţia profesională pentru crearea unei copii de rezerva/backup/ a datelor . Uşurinţa în utilizare, precum şi gama de funcţii vă permit să creaţi sarcinile de backup pentru salvarea fişierelor şi folderelor.
Odată ce copia de rezervă a fost configurată aţi putea uita crearea backup cu încredere - BackUp Maker salvează fişierele complet automatizat, în funcţie de intervalul de timp şi setări sau de evenimente de sistem cum ar fi Windows log-on sau log-off.

Un CD / DVD burner integrat vă permite să scrieti copia de rezervă direct pe CD / DVD. În plus BackUp Maker acceptă salvarea pe hard drive-uri interne şi externe (locale şi Area Network), pe orice dispozitive USB, precum şi unităţile zip. Alternativ puteţi folosi suportul FTP pentru a încărca  copia de rezerva pe un server de web, opţional, cu conexiune securizată SSL (FTPS).
BackUp Maker oferă criptare puternică, cu mijloacele AES. Utilizind AES pe 256 de biţi, cu puterea de criptare sunteţi în stare să împiedicati accese străine la copia realizata.

BackUp Maker comprima datele, utilizând bine-cunoscut algoritmul de compresie zip . Deoarece majoritatea programelor ZIP curente suporta pkZIP v4.5 standard, puteţi deschide copia de rezervă cu BackUp Maker, precum şi cu orice alte software compatibile zip.

Pagina web
Deacarca BackUp Maker Standard Edition 6.0

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.