Tuesday, January 19, 2010

Fresh RAM 5.0.0 - Gratuit azi pe Giveaway of the Day

Fresh RAM este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day, pentru descarcare si utilizare nelimitata , pina la 20.01.2010  la ora 10
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar dacã îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramine gratuit pina la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale

Prezentare GOTD: "Fresh RAM este precum un vaccin pentru computerul dvs. Prin optimizarea modului în care sistemul şi aplicaţiile dvs. folosesc memoria, Fresh RAM poate accelera performanţa computerului dvs., permiţându-vă să evitaţi costurile ridicate ale actualizării de software!


Nu vă lăsaţi păcăliţi de interfaţa prietenoasă şi intuitivă a Fresh RAM. Sub această mască uşor de înţeles şi utilizat se află un mecanism de algoritmi complecsi de analiză a memoriei care va face ca aplicaţiile dvs. să funcţioneze ca pe roate.Combinaţi aceste optimizări cu uneltele Windows XP şi computerul dvs. vă funcţiona la fel de rapid cum a funcţionat în ziua când a fost scos de pe banda de producţie!
Sunteţi curioşi să ştiti care aplicaţii consumă cea mai mult memoria? Proces RAM Usage Identifier al programului Fresh RAM vă arată care sunt aplicaţiile care consumă memoria, în timp ce opţiunile automate pentru optimizarea memoriei eliberează mmoria atunci când aveţi cel mai mult nevoie."

Descarca Fresh RAM 5.0.0 (GOTD)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.