Friday, January 22, 2010

norc.ro - Romania Street View.

Nota. Acest articol este scris in semn de apreciere si multumire pentru munca celor care au facut posibila revederea unor locuri dupa multi ani.
Norc.ro nu este un program ci un site unde poti sa alegi o localitate, dintre cele trecute in lista si sa o strabati la pas pe fiecare strada pe unde s-au facut imagini panoramice.
Un singur regret am, ca masinile nu au avut acces si in zonele/strazile pietonale ale localitatilor si acestea lipsesc din prezentare.


Despre NORC
"eXtreme Soft Group S.R.L vă oferă în premieră pentru mediul on-line un serviciu de "street view" - serviciul NORC.
NORC, prin intermediul grupului de site-uri www.norc.ro, www.norc.at, www.norc.cz, www.norc.sk, www.norc.pl , www.norc.hu este primul serviciu web "Fabricat în România", ce permite vizitatorilor să realizeze plimbări virtuale prin oraşe din Europa Centrală şi de Est, utilizând un sistem de navigare între imagini panoramice realizate la nivel de stradă, sistem cunoscut şi sub denumirea de "street view" sau "street-level imaging".
Imaginile puse la dispoziţia vizitatorilor sunt realizate pe baza unei tehnologii proprietare de producere de panorame geo-referenţiate la nivel de stradă. Tehnologia constă în utilizarea unor autovehicule pe care s-a montat câte un dispozitiv proprietar de fotografiere panoramică, corelat cu un sistem de poziţionare globală (GPS) cu corecţii (DGPS)."

Vizitati Romania si nu numai pe  http://www.norc.ro/street-view/

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.