Thursday, March 18, 2010

Auslogics BoostSpeed 4 - Optimizare sistem. Gratuit (promotie noua limitata)

Auslogics BoostSpeed este o suită de instrumente versatile de întreţinere a PC-ului, care vor optimiza rapid sistemul  într-o serie de domenii-cheie.
Modulul Disk Cleaner scaneaza PC-ul pentru fişierele temporare rămase  şi junk similare. Utilizare eficientă a modului  "scanare rapidă" şi ai putea elibera o parte considerabila de spaţiu pe hard disk, în doar câteva secunde.


Instrumentul Disk Defrag va defragmenta fişierele şi folderele pentru a oferi o crestere de viteză. Acest lucru poate fi rulat la cerere, dupa un anumit program, sau ori de câte ori PC-ul este inactiv, şi anumite trucuri diverse (inclusiv capacitatea de a exclude fişiere şi foldere de la defragmentare), oferă o performanţă mai buna.
Suita, de asemenea, include un Registry Cleaner, care identifică şi stabileşte inregistrari defecte in registrii, cu viteză foarte mare si ruleaza  instrumentul Registry Defrag după aceea, pentru a compacta Registry  pentru cea mai bună creştere a vitezei posibila.
Alte caracteristici includ Tracks Eraser, care menţine confidenţialitatea datelor dumneavoastră prin eliminarea urmelor lasate de  Windows şi aplicatii; PC Security inchide servicii Windows inutile, pentru a îmbunătăţi siguranţa dumneavoastră on-line, precum şi o secţiune de Windows Tools  care oferă cu  un clic acces pentru a unele applet-uri utile in Windows.

Promotia este oferita de site-ul "computeractive.co.uk" si expira in 16.04.2010 dar poate fi intrerupta oricind("This download offer expires on 16 April, 2010. The publisher reserves the right to stop this offer at any time without notice.)
 
Descarca Auslogics BoostSpeed 4

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.