Thursday, May 13, 2010

Wondershare USB Drive Encryption 1.0 - Gratuit azi pe Giveaway of the Day

 Prezentare GOTD
"Wondershare USB Drive Encryption este un instrument la îndemână pentru criptarea datelor aflate pe stick-uri USB şi pe alte dispozitive portabile de stocare a datelor astfel încât datele dumneavoastră sa fie protejate. Criptarea AES la nivelul de securizare a informaţiei în cadrul armatei Statelor Unite ale Americii pe 256-biţi vă garantează cel mai înalt grad de securitate a datelor personale sau ale afacerii dvs. Cu USB Drive Encryption nu trebuie să vă mai faceţi griji că datele de pe stick-ul USB dvs. sunt expuse, chiar dacă stick-ul USB este lăsat la întâmplare pe birou, pierdut sau furat. USB Drive Encryption, scutul dvs. de protecţie redutabl şi uşor de folosit!  
 Trăsături cheie:
Beneficiaţi de cel mai înalt gred de protecţie a datelor dvs., algoritmul său AES la nivelul de
 securitate al armatei USA pe 256 de biţi .
Creaţi o zonă protejată de parolă pentru informaţiile personale.
Vizualizaţi datele criptate cu o parolă pe orice computer chiar şi pe computerele care nu au instalat USB Drive Encryption. Ascundeţi datele criptate prin anularea accesului la acestea pentru mai multă protecţie. Protejaţi datele criptate de viruşi în modul doar-citire.
Oferă suport pentru diverse dispozitive USB, cum sunt stick-urile USB, hard disk-uri externe, carduri de cameră şi alte medii de stocare portabile.
Uşor de utilizat, nu sunt necesare drepturi de administrator."
    Desi programul este oferit pe  Giveaway of the Day, mergeti direct pe pagina producătorului unde  va inregistrati si cu un clic pe "Get Code Now "veţi intra în posesia codului de înregistrare cu care puteţi activa programul.
    Tot aici aveti si link-ul pentru descarcare

    No comments:

    Post a Comment

    Note: Only a member of this blog may post a comment.